Prikupljanje i korištenje osobnih podataka

Osobne podatke prikupljamo isključivo u skladu s važećim propisima o zaštiti osobnih podataka. Osobni podaci su informacije koje Vas mogu identificirati, te oni mogu uključivati ali nisu ograničeni na: ime i prezime, adresu /adresu sjedišta, e-mail adresu, OIB tvrtke, matični broj tvrtke, MBS broj tvrtke, PDV identifikacijski broj, ovlaštena osoba za zastupanje, broj telefona, broj telefaksa, poslovni račun, naziv poslovne banke te ostali podaci koje razmijenite s nama, a želite da ostanu tajni.

Podatke prikupljamo, obrađujemo i koristimo samo za utvrđene, jasne, legitimne i očekivane svrhe te ih ne prosljeđujemo trećim stranama i ne koristimo u nepredviđene ili neočekivane svrhe, te ne prikupljamo podatke u većem opsegu od onog nužnog za postizanje navedenih svrha .

Tehnomobil-Elsting d.o.o. obrađuje Vaše osobne podatke u sljedećim slučajevima:

 • ako nas kontaktirate direktno preko maila, telefona ili osobnih poruka putem društvenih mreža kako bi zatražili informacije o našim uslugama i/ili naručili usluge i proizvode – u tom slučaju osobni podaci se prikupljaju izravno od vas za potrebe sklapanja ili izvršenja ponude, ugovora ili računa
 • ako ispunite opći obrazac za kontakt na našoj web stranici s ciljem dobivanja dodatnih informacija o našim uslugama
 • neizravno možemo prikupljati osobne podatke koji su javno dostupni na internetskim stranicama koje ne pripadaju tvrtki Tehnomobil-Elsting d.o.o. (npr. objave na društvenim mrežama), podaci dobiveni korištenjem kolačića ili poveznica.

Vaše osobne podatke prikupljamo isključivo za namjene za koje ste ih izričito predali da bismo bili u mogućnosti ispuniti Vaše zahtjeve, a to su:

 • odgovaranje na Vaše upite i izdavanje ponuda
 • sklapanje i izvršenja ugovora
 • obradu narudžbi
 • dostavu usluga i proizvoda
 • razmatranjem vaše prijave za posao u slučaju da nas vi kontaktirate putem naše web stranice, ili na druge načine, i ostavite svoj životopis
 • prijava na natječaje za zapošljavanje
 • prihvaćanjem primanja naših newslettera
 • poslovnim kontaktom i suradnjom možemo saznati neke osobne podatke o poslovnim partnerima ili njegovim zaposlenicima u svrhu obavljanja profesionalne djelatnosti, ali i u svrhu ostvarenja bliskih poslovnih kontakata
 • kada koristite naše profile na društvenim mrežama ili pritisnete „sviđa mi se“, možemo primiti sadržaj koji dobrovoljno odlučite prenijeti kao što su informacije o vašem profilu, fotografije, komentari, mišljenja ovisno o postavkama privatnosti vašeg računa društvene mreže
 • kada koristite našu web stranicu možemo prikupljati informacije o vašoj posjeti, kao što su stranice koje pregledavate, vrijeme i mjesto vaše aktivnosti, postavke aplikacija te pogreške i hardverske aktivnosti

Upisom Vaših osobnih podataka u za to predviđena polja na Web stranici potvrđujete da ste svoje osobne podatke dobrovoljno stavili na raspolaganje te da dozvoljavate da se isti koriste u svrhu u koju su podaci dani, kao i da Tehnomobil Vaše osobne podatke može koristiti u svrhu ponude svojih usluga, obavještavanja o novitetima u kompaniji, slanja newslettera i sličnih sadržaja. Vi u svakom trenutku imate pravo zatražiti od Tehnomobila prestanak obrade Vaših osobnih podataka u marketinške svrhe. Ako ste mlađi od 18 godina, molimo Vas da nam ne pružate nikakve podatke bez odobrenja roditelja ili skrbnika. Ukoliko nam dajete podatke u ime druge osobe, morate se pobrinuti da je ta osoba upoznata s ovim pravilima o zaštiti privatnosti prije no što to učinite.

Osobne podatke i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako važećim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže vrijeme čuvanja ili kako bismo udovoljili zakonskim obvezama (npr. ukoliko bismo morali zadržati Vaše podatke u cilju poštivanja i obveze po sili zakona). U slučaju davanja privole za marketing, podatke čuvamo onoliko dugo dok se privola ne povuče.

Osobni podaci koji više nisu potrebni uništavaju se na siguran način.

S vašim će se osobnim podacima postupati sukladno mjerodavni propisima uz primjenu odgovarajućih tehničkih i sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.

Voditelj obrade čuva povjerljivost vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

Obrada podataka

Obrada podataka izvodi se u skladu s Općom Uredbom o zaštiti podataka EU 2016/679, te važećim hrvatskim zakonima i propisima o zaštiti podataka, a koriste se isključivo u cilju obavljanja osnovnih djelatnosti tvrtke Tehnomobil-Elsting d.o.o.

Voditelj obrade podataka: Tehnomobil-Elsting d.o.o., Optujska 30, 42 000 Varaždin

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , tel: 042/332-800

Kao Klijent (poslovni partner) ili korisnik naše internetske stranice imate pravo dobiti informacije o postupanju s Vašim osobnim podacima i uputiti zahtjeve za ostvarenje Vaših prava. Pravo na pristup podacima te ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka vršimo na pismeni zahtjev upućen na e-mail adresu službenika za zaštitu osobnih podataka.

Za zahtjeve za ostvarenje prava u svezi s Vašim osobnim podacima, molimo kontaktirajte našeg službenika zaštite podataka na:

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ili
Tel: 042/332-800

Zahtjeve i upite obradit ćemo bez nepotrebnog odgađanja i u skladu sa zakonskim obvezama, te ćemo Vas informirati u pismenom obliku o mjerama koje smo poduzeli.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće