Tecnoalarm protuprovalni sustav

Tecnoalarm protuprovalni sustavi su simbol visoke tehnologije, cijenjeni partner instalatera te najveći izbor tisuća krajnjih korisnika koji svakodnevno povjeravaju zaštitu svoje imovine upravo ovim sustavima.

Već četrdeset godina, Tecnoalarm razvija i proizvodi sofisticirane protuprovalne alarmne sustave, jamčeći svojim klijentima visoke performanse, opsežne mogućnosti prilagodbe, jednostavnost korištenja i dizajn koji omogućuje savršeno spajanje s bilo kojim kućnim dekorom. Sektor sigurnosnih sustava uvijek je usmjerio svoju pažnju i resurse na istraživanje novih tehnologija i razvoj sve učinkovitijih i pouzdanijih proizvoda. Ovaj veliki napor ne smije nas navesti da zaboravimo da postoji estetska komponenta u ugradnji alarmnih sustava i to ne samo u stanovima, nego i u uredima i industrijskim postrojenjima gdje su arhitektura i dizajn interijera posljednjih godina postali zaštitni znak korporativnog imidža. Suradnjom s jednom od najprestižnijih međunarodnih dizajnerskih tvrtki, Pininfarina, Tecnoalarm proizvodi preuzeli su moderne i elegantne oblike, postajući tako  istinski namještaj koji se savršeno uklapa u najsofisticiraniji dekor.

Tvrtka se može pohvaliti s više od trideset pet godina istraživanja i tehnoloških inovacija u području sigurnosti, a već godinama ovi proizvodi zauzimaju izvrsne, čak zavidne pozicije na tržištima Italije i Europe, te brzo osvajaju globalna tržišta. Sve to postignuto je zahvaljujući tehnološkom znanju, sposobnosti pružanja sve naprednijih rješenja najviše kvalitete, sofisticiranim tehnikama testiranja za svaki proizvod, ali i iznimnom pažnjom koju tvrtka posvećuje potrebama tržišta uzimajući u obzir mišljenje iskusnih stručnjaka u ovom području.

Arhitekti, projektanti i dizajneri interijera mogu pronaći u Tecnoalarmu i njegovim ovlaštenim partnerima idealnog partnera za projektiranje, instalaciju i upravljanje, čak i po mjeri integriranih rješenja za zaštitu stanova, zgrada, poslovnih i industrijskih područja, zračnih luka, velikih trgovački kompleksa kao i drugih vrlo osjetljivih područja.

Globalan rješenja za naprednu sigurnost

Istraživački odjel tvrtke Tecnoalarm razvio je širok raspon senzora za tri razine zaštite od provale.

  • Zaštita dugog dometa za perimetrijsku zaštitu vanjskih prostora, namijenjena velikim područjima kao što su industrijski kompleksi, skladišta, dvorišta ili vrtovi.
  • Periferne barijere koje štite cijelu strukturu zgrade, pristupne rute i svaki prozor i vrata.
  • Unutarnji senzori koji zahvaljujući inovativnim sustavima detekcije otkrivaju prisutnost stranaca u bilo kojem području zgrade ili pokušaju sabotaže. Komponente Tecnoalarm dostupne su u žičanoj ili wireless verziji sa dual-bandwidth, sa ciljem da se osim jednostavne instalacije na teško pristupnim točkama osigura i dobra kvaliteta na razini prijenosa i prijema radio signala Sučelje je prilagođeno korisniku i uključuje sustave upravljanja koji također omogućuju interaktivne glasovne funkcije.

Tehnologija RSC ®

Jedinstveni komunikacijski sustav između alarmnog sustava i tehničkog kontrolnog centra koji djeluje u sjedištu tvrtke koja je instalirala uređaj. Sofisticirani softverski alat razvijen u istraživačkom centru Tecnoalarma omogućuje kontrolu rada svakog pojedinačnog uređaja, a sa time i održavanje i kontinuirano poboljšavanje njihovih performansi. Tecnoalarmova RSC® tehnologija je upravljačka infrastruktura koja osigurava kontinuitet i pouzdanost usluga, učinkovitost korištenja resursa, alate za analizu i nadzor te planiranje održavanja sigurnosnih sustava.

Tehnologija RDV ®

Još jedno od velikih postignuća Tecnoalarma je RDV® tehnologija koja korisnicima omogućuje da u realnom vremenu provjere da li se u slučaju aktiviranja alarma radi o stvarnom pokušaju provale. Otkrivena prisutnost stranog objekta pretvara se u specifičan modulirani zvučni signal, čiji je intenzitet nesrazmjeran kretanju uljeza. Te se informacije šalju na korisnikov telefon ili na operativni centar kako bi se pokrenulo promptno djelovanje.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće