Sustavi za detekciju plinova

Sustavi za detekciju plina, a ponekad još nazvani i plinodojavni sustavi su sustavi koji na siguran i provjeren način omogućavaju neprekidan nadzor i kontrolu prostora od povećanih koncentracija eksplozivnih, otrovnih i zapaljivih plinova i para.

Sustavi za detekciju plina detektiraju pojavu navedenih plinova pri koncentracijama koje su znatno ispod DGE (donje granice eksplozivnosti) odnosno MDK (maksimalno dopuštenih koncentracija). Danas se u različitim tehnološkim procesima koriste i upotrebljava cijeli niz plinova i para koji predstavljaju moguću opasnost od ugrožavanja života i zdravlja ljudi te materijalnih dobara.

Vrhunska ponuda sustava za detekciju plinova

U našoj ponudi nalaze se sustavi za detekciju plinova koji omogućavaju prihvat različitih vrsta plinskih detektora za detekciju povećanih koncentracija otrovnih, zapaljivih ili eksplozivnih plinova i para  kao i nisku koncentraciju kisika u prostorima. Detektori plina na jednostavan i efikasan način spajaju se i u sustav vatrodojave, odnosno u vatrodojavnu petlju te na taj način eliminiraju dodatne troškove za posebnu centralu sustava za detekciju plina.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće