Uvjeti korištenja

Dobrodošli na web stranice tvrtke Tehnomobil-Elsting d.o.o., Optujska 30, 42 000 Varaždin. Korištenjem web stranice tvrtke Tehnomobil-Elsting d.o.o., smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i suglasni s ovim Uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući i odredbe o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranica www.tehnomobil-elsting.hr, bez dozvole vlasnika, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.tehnomobil-elsting.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka tvrtke Tehnomobil-Elsting d.o.o. Varaždin (dalje u tekstu: Tehnomobil) ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Tehnomobil-u ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Tvrtka Tehnomobil-Elsting d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja Internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.  

Tehnomobil-Elsting se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice. Odricanjem od navedene odgovornosti Tehnomobil-u nije cilj smanjiti odgovornost za svoje postupanje u skladu sa zakonskim propisima.

Korištenjem sadržaja web stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz neovlaštenog korištenja i korištenja suprotnog Uvjetima korištenja.

Za sva pitanja i nejasnoće oko ovih Uvjeta korištenja, molimo da nas kontaktirate na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće