Servis i održavanje

Osiguravamo neprekidan servis i vrlo kratko vrijeme odziva.

Servisiranje sustava zaštite za vaše maksimalno zadovoljstvo

U cilju kreiranja cjelovitog parterskog odnosa sa našim klijentima i korisnicima, veliku pažnju posvetili smo uslugama servisa i održavanja svih sustava tehničke zaštite i zaštite od požara. Osiguravamo neprekidan servis i vrlo kratko vrijeme odziva.

Cilj redovitog servisnog održavanja je da se sustavi zaštite održavaju u pogonski ispravnom stanju te da se reduciraju smetnje kako bi se, vodeći računa o tehničkim i ekonomskim aspektima osigurao ispravan rad sustava u  bilo koje doba. Servisno održavanje obuhvaća sve radove nužne za održavanje stanja i funkcionalnosti sustava te reduciranja smetnji, a sve usluge servisa i redovitog održavanja izvršavaju se vodeći računa o aktualnim zakonskim propisima i specifikacijama te u skladu s aktualnim tehničkim razvojem, te uputama i smjernicama proizvođača.

Tvrtka posjeduje svu potrebnu dokumentaciju, ovlaštenja, certifikate i autorizacije proizvođača i dobavljača sustava te se svi radovi izvode sukladno smjernicama i preporukama proizvođača pojedinih sustava.

Dežurna služba

T: +385 42 332-801

E: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće